BUMbagR este un brand de moda din Romania, cu colectii de womenswear, menswear si accesorii in culori indraznete si imprimeuri grafice. Inspirat din moda de streetwear, BUMbagR vrea sa reinventeze conceptul de mobilitate urbana, pentru oamenii care traiasc, muncesc si se simt bine in oras. Ramona Manea, in varsta de 29 de ani, este designerul din spatele conceptului, creand BUMbagR cand inca era studenta, in studiourile Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, in 2010. Acum, dupa un magazin online de succes si multe colaborari cu magazine din tara, compania a crescut fără investiții externe.

Inspirata din moda streetwear, Ramona a reusit sa creeze o varietate aproape infinita de modele si design-uri ale bumbag-ului, utilizand un spectru larg de combinatii de culori si tipare originale, reușind astfel să ofere un nou aspect urban. BUMbagR creează piese cu culori vii, linii simple, detalii complexe, inspirate din look-ul clasic al anilor ’80, care sa iti exprime tinerete si euforie.

Pe langa colectiile sezoniere, Ramona si-a dorit sa lucreze in colaborare cu unii dintre artistii ei preferati, fie de design sau de grafica, astfel creand colectii inedite ale BUMbagR, prin care promoveaza arta in obiecte de zi cu zi.

X